تندیس نماینده گلچین بهترین ترشی های متنوع سنت
ترشی های سنت که توسط شرکت تندیس گلچین شدند یکی از دلپذیرترین ترشی ها محسوب می شود که با استفاده از مواد غذایی مفید تهیه می شود. ازجمله این ترشی های می توان از: ترشی مخلوط، ترشی لیته، ترشی بادمجان، ترشی سیر، ترشی بندری، ترشی شور، ترشی بامیه، ترشی فلفل، ترشی گوجه فرنگی، ترشی قارچ، ترشی لیته سریع، ترشی بادمجان کبابی، ترشی لیمو و … هستند.
این ترشی ها در بسته بندی های کاملا سرپوشیده و بهداشتی قابل عرضه است و برچسب استاندارد، سیب سلامت و سایر ممیزی های مرتبط با کیفیت و اصالت بر روی لیبل این محصولات ارائه شده است همچنین با توجه به تکمیل فرم های رضایتمندی مشتری و نیز نظر سنجی آنلاین در همین سایت بخش مشتریان همواره در تلاش بوده ایم که کیفیت و اصالت را متناسب با ذائقه و سلیقه مشتریان حفظ کنیم و در مواردی حتی آنرا ارتقاء بدهیم.
ترشی هایی که بر اساس خیار و سبزی ها تولید می شوند، حاوی، آب، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبرهای غذایی، قندهای محلول در آب به همراه مواد معدنی همانند آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است. ترشی در خودش ویتامین های کمی به صورت ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B-6، فولات، ویتامین B-12، ویتامین A، ویتامین E، ویتامین D و همچنین ویتامین K را دارد.
ترشی سرشار از انتی اکسیدان است: ترشی می تواند منبع خوبی برای انتی اکسیدان های موردنیاز بدن باشد. انتی اکسیدان خاصی به نام (Decalepis hamiltonii یا Swallow) را به مقدار زیادی می توان درترشی یافت. ازآنجایی که معمولاً از مواد غذایی کال و نرسیده در ترشی های میوه و سبزی ها استفاده می شود انتی اکسیدان های فراوان تری نسبت به حالت رسیده ی میوه در خودش ذخیره و در زمان ترشی گذاری درون سرکه آزاد می شود. انتی اکسیدان ها ازجمله موادی هستند که بدن ما را در مقابل رادیکال های آزاد که سرطان زا هستند، حفاظت می کند