پنیر لاکتیکی، منبع پروبیوتیک

پنیر لاکتیکی

پنیر لاکتیکی، نوعی پنیر خوشمزه است که تحت یکسری فرایند هایی که توسط لاکتیک اسید بر روی شیر گاو انجام می گیرد، تهیه می شود. بافت لطیف و نرم این پنیر یکی از دلایل محبوبیت آن در میان پنیر های موجود در بازار است. 

وزن

9 کیلوگرم

مواد تشکیل دهنده

شیر پاستوریزه گاو، نمک تصفیه شده خوراکی مخصوص صنایع غذایی، ماست پاستوریزه منعقد شده غیر آنزیمی، کلرور سدیم با گرید خوراکی.

شیر تندیس

انرژی: 58 کیلوکالری

چربی

چربی: 4.6 گرم

نمک

نمک:  0.8 گرم

قند

قند: 0.3 گرم

اسیدهای چرب ترانس

اسیدهای چرب ترانس: 0.02 گرم

پنیر لاکتیکی

خواص پنیر لاکتیکی

منبع پروبیوتیک ها: همانطور که پیش تر گفتیم، پنیر لاکتیکی به علت دارا بودن پروبیوتیک و باکتری های خاص خود، برای فلور روده و دستگاه گوارش، بسیار مفید است.

مواد معدنی و ویتامین ها: ویتامین های گروه B  موجود در این محصول لبنی، برای سلامت سیستم عصبی و سوخت و ساز بدن مفید است. همچنین پنیرلاکتیکی حاوی مقدار زیادی کلسیم و فسفر است که در سلامت سیستم اسکلتی بدن مؤثر می باشد.

پروتئین مناسب: پنیر منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا است که برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن مفید است.

 

چربی و کالری پایین: برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، پنیر لاکتیکی به علت میزان چربی و کالری پایین، گزینه مناسبی محسوب می شود. کالری پنیر لاکتیکی به ازای هر 100 گرم، حدود 190 کیلوکالری می باشد.

آیا پنیر لاکتیکی رژیمی است؟

باتوجه به اینکه پنیر لاکتیکی محتوای کالری و چربی نسبتا پایینی دارد، افرادی که رژیم غذایی خود را بر مبنای کالری پایین تنظیم کرده اند، می توانند از این محصول در برنامه غذایی خود استفاده کنند. با این حال، باید توجه داشت که مصرف متعادل و کنترل شده‌ای از آن داشته باشید تا مقدار سدیم در بدن شما در حد نرمال باشد.

خوردن پنیر لاکتیکی در بارداری

سلامت مادر و رشد جنین در دوران بارداری، به میزان خواب، وضعیت روحی روانی، وضعیت جسمانی و تغذیه مادر وابسته است. از مهمترین مواد معدنی مورد نیاز مادر، می توان به کلسیم و پروتئین اشاره کرد. پنیر لاکتیکی حاوی مقدار قابل قبولی کلسیم و پروتئین بوده و برای سلامتی مادر و جنین بسیار مفید می باشد.

پنیر لاکتیکی و یبوست

پنیر لاکتیکی بر یبوست تاثیرات مثبتی می گذارد که عبارتند از:

بهبود حرکت روده ها: پروبیوتیک های موجود در پنیرلاکتیکی، باعث تسهیل حرکات روده و لوله گوارش می شود.

ایجاد تعادل در فلور روده: باکتری های که در این پنیر وجود دارد، بر تعادل فلور روده کمک می کند.

کاهش سختی در دفع: باکتری های موجود در پنیر لاکتیکی، به افزایش رطوبت مدفوع کمک می کند. بدین ترتیب سختی دفع کاهش می یابد.

محصولات مرتبط