شیر پاستوریزه تندیس
شیر
شیر(به انگلیسی:Milk)،یک مایع مغذی است که برای سال ها جزئی ثابت از رژیم غذایی بشر بوده است.شیر که از غدد پستان پستانداران بدست می آید،غذای نوزادان را تشکیل می دهد.شیر با توجه به کاربرد فراوان در ساخت انواع فراورده های لبنی و غذایی،به عنوان سنگ بنای حوزه سلامت،غذا و سنت معرفی می شود.امروزه ترکیبات فراوانی مانند شیر موز،شیرکاکائو،شیر سویا و .. در فروشگاه ها موجود است که معمولا از شیرگاو تهیه می شود و طرفداران زیادی در این حوزه دارد.
خواص شیر
تحقیقات نشان میدهد که شیر،یکی از غنی ترین مواد غذایی می باشد.
این مایع سرشار از کلسیم،فسفر،پروتئین،منیزیم،زینک و برخی موارد ارزشمند دیگر است که می توان آن را به عنوان یک غذای کامل شناخت.
به طورکلی برخی از مهم ترین خواص شیر عبارتند از:
-
حفظ و بهبود سلامت دندان و نیز استخوان ها
-
تامین انرژی مورد نیاز بدن
-
کنترل و تنظیم اشتها
-
تقویت پوست و مو
-
بهبود سیستم ایمنی
-
پیشگیری از انواع سرطان و ..
انواع شیر
امروزه مردم از شیرگاو،گوسفند،بز،شتر و گاومیش در تهیه انواع لبنیات مانند خامه،ماست،کره،شیرخشک و .. استفاده می کنند.شیر گاو پرمصرف ترین شیر جهان است که نقش پررنگی در صنعت لبنیات ایفا می کند.ترکیبات مختلفی از شیر پاستوریزه گاو بدست می آید که از معروف ترین آن می توان به شیرهویج،شیرعسل و .. اشاره کرد.
و اما شیر تندیس
میدانیم که شیر یکی از نوشیدنی های پرطرفدار است ولی آنچه که تفاوت ها را ایجاد میکند،کیفیت و طعم شیر است.مزرعه اختصاصی و علوفه سالم،تقویت تغذیه دام،استفاده مسمتر و تمام وقت از متخصصان تغذیه و دام،زمانبندی مناسب دوشیدن شیر،استفاده از به روز ترین وسایل و تجهیزات پیشرفته ، تنظیم دمای شیر از لحظه تولید تا فرآوری، نحوه انتقال شیر با استفاده از ماشین های مخصوص تنظیم کننده دما، ایجاد فیلترهای مختلف آزمایشگاهی برای تست سلامت و بسیاری از موارد دیگر،همه و همه در مزرعه،گاوداری و خط تولید گروه صنایع غذایی تندیس به عنوان یک اصل مهم قلمداد می شوند.