پنجمین دوره همایش رستوران محبوب مردم در مرکز همایش های صدا و سیمای تهران برگزار شد.
پنجمین دوره همایش رستوران محبوب مردم،در تاریخ 28 بهمن 1402 در سالن خواجه نصیر مرکز همایش های صدا و سیما طی اسپانسرینگ گروه صنایع غذایی تندیس،با حضور و مشارکت تمامی نماینده ها،مدیران شعب،پرسنل گروه صنایع غذایی تندیس و رستوران دار های معروف برگزار شد
این همایش با هدف تجلیل از رستوران های برتر تهران و سایر استان ها برگزار و طی این همایش جناب آقای علی محمدی،عضو هیئت مدیره صنایع غذایی تندیس،با تقدیم لوح تقدیر از نمایندگان تندیس، تقدیر و تشکر کردند.همچنین در همایش رستوران محبوب مردم به ایشان،از طرف عوامل برگزار کننده ،لوح تقدیر و تندیس اعطا گردید.
در این همایش،آقای دکتر صفریان و آقای دکتر ابیاک به نمایندگی از گروه صنایع غذایی تندیس به سخنرانی پرداختند.آقای دکتر صفریان،مشاور گروه صنایع غذایی تندیس،در رابطه با اینکه مصرف غذای صنعتی،الزام اجتناب ناپذیر در جامعه امروزی می باشد،به سخنرانی پرداختند.ایشان به سرعت بالای رشد صنایع غذایی در سال های اخیر و اینکه این سرعت و نیز تولیدات مواد غذایی غیرقابل توقف می باشد،اشاره کردند.آقای دکتر صفریان هدف گروه صنایع غذایی تندیس در کیفیت و میزان تولید را شرح داده و بر استمرار آن تاکید کردند.
همچنین آقای دکتر ابیاک مشاور گروه صنایع غذایی تندیس،در رابطه با برندینگ و راه های موفقیت در این مسیر نکات مهمی را بیان نمودند.ایشان ضمن تاکید بر اینکه امروزه تب و تاب برندینگ در جامعه به ویژه صنعت غذا و رستوران ها بسیار داغ و ملتهب می باشد، اهمیت رستوران داری و راه و روش اداره رستوران موفق و تبدیل آن به یک برند را شرح دادند.